Greta

Captura i registre d'informació sobre la circulació de trens, integrable amb altres sistemes

Arquitectura distribuïda en capes, amb accés web, que separa la lògica de negoci del client. Ofereix gran flexibilitat i seguretat, ja que l'accés a dades i la lògica de negoci resideixen en un servidor.

Subsistemes

Gràfic de regulació electrònica de trens – Adif («Greta-R»)

Fa el seguiment i el control de la circulació diària de trens. El regulador coneix, en el gràfic espai/temps, la ubicació de cada tren i la projecció de la seua marxa, n'observa les situacions d'encreuament i resol les possibles incompatibilitats.

Permet treballar amb sistemes sense plans de trens com els americans de “dispatching“.
Es registren i regulen els moviments notificats de cada tren, a més dels treballs i les novetats en la via. La gestió es du a terme a través de dues interfícies, una mode gràfica i una mode dades, de manera que es permet registrar manualment cada moviment o importar-lo des d'una ubicació externa.

Gestió («Greta-G»)

Execució de processos secundaris: registre de limitacions, registre de marxes d'assimilació, consulta de dades històriques, etc. Conté també un mòdul per al registre i seguiment de cada incidència, anomalia o possible accident afecte la circulació diària de trens. Ofereix reports preformats parametrizables i reports a petició.

El servidor de comunicacions Windows permetrà la transmissió de missatges entre gràfics de circulació oberts (protocol TCP/IP).

El visor històric («Greta-H») permetrà consultar i imprimir gràfics de circulació passats.

 

Mòdul SPT

Eina informàtica dissenyada per a la creació de malles de trens mitjançant la simulació de recorreguts, anàlisi d'incompatibilitats i resolució de conflictes. El pla de trens creat per SPT per a un període determinat es podrà confrontar amb les marxes reals del subsistema GRETA-R, de manera que en determinarà incompliments.

SPT és una aplicació d'escriptori dissenyada per a l'entorn Windows. Maneja un ambient gràfic que s'ajusta a qualsevol resolució de pantalla.

Paràgraf de tipus destacat

La solució GRETA és totalment compatible amb el sistema de control de tràfic CBR i disposa de la possibilitat de comunicar-se amb sistemes CTC via protocol de comunicació d'ADIF per a aquests sistemes.

Països amb GRETA implantant
Llicenciat a: