Imatge de fons

Consultar el meu viatge

De forma senzilla pots buscar la teua
estació, i a més l'estat de la xarxa

Descobreix els nostres serveis

Aplicacion de Adif en tu móvil
Adif en el teu mòbil
Adif en el teu mòbil et permet veure en temps real la situació dels trens de viatgers.
A més la informació general, els serveis i l'oferta comercial, cultural i d'oci de les estacions de viatgers.
Per al teu interés.
La informació general relativa a adreça, coordenades gps, horaris d'obertura, telèfons de contacte amb Adif, ubicació en la ciutat, plànols, aparcaments...
*Para terminales Huawei con sistema operativo Android*

Actualitat

Objetos perdidos: Nuevo servicio para los usuarios​​​​​​​

Aplicación para la búsqueda y localización.
Hemos puesto en marcha un nuevo sistema para la localización de aquellos objetos que el viajero o usuario de una estación piense que ha podido perder durante su viaje o visita a nuestras estaciones.​​​​​​​

Últimas notas de prensa

Enllaços d'interés
Ocupació i formació
El repte del relleu generacional i la transmissió del coneixement en Adif són una realitat i l'oferta d'ocupació pública el mecanisme per a fer-los possible, sent conscients que la igualtat, la conciliació i el factor humà són l'eix d'una organització orientada al futur.
Comercialització d'immobles
A més d'encarregar-se del trànsit ferroviari a Adif li són pròpies altres activitats. Els serveis a viatgers i clients a les estacions o la gestió integral de mercaderies requereixen de la gestió d'un patrimoni on la venda, el lloguer o la disposició temporal d'espais són els protagonistes.
Atenció a afectats per atropellaments
Tenim un servei d'atenció integral a les víctimes d'atropellaments i familiars l'objectiu del qual és minimitzar la incertesa generada davant d'una situació d'aquest tipus i oferir una assistència personalitzada que garantisca atenció i suport adequats.

Segueix-nos en les nostres xarxes socials