Consultar el meu viatge

Actualitat

Presentes en #Fitur2022

Conprometidos contigo y con nuestro entorno

​​​​​​​Más información​​​​​

Línea Madrid - Galicia

El 20 de diciembre de 2021 entró en servicio el último tramo del #CaminoGalicia y el más complejo técnicamente. Un reto histórico. Parecía imposible. Pero entre todos lo hemos conseguido.

​​​​​​​Vídeo de presentación (Canal de Adif en Vimeo)

​​​​​​​Dossier de Prensa

Últimas notas de prensa

Adif en xifres
11.870
km
de xarxa ferroviària
1.453
 
Estacions a tot Espanya
38
Terminals
principals de transport mercaderies
1.758.482
Trens en circulació cada any (2021)
imagen con marco
Seu Electrònica
Administrador de infraestructuras ferroviarias.
 
Una manera de fer Europa
Informació sobre les ajudes i el finançament rebudes per Adif procedents dels diferents fons i programes de la Unió Europea (UE): Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència (PRTR), Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) i Mecanisme "Connectar Europa" de la Unió Europea (CEF), així com les actuacions que participen de la col·laboració del Banc Europeu d'Inversions (BEI).
imagen con marco
 

L'1 de gener de 2021 iniciem l'Any Europeu del Ferrocarril, una iniciativa de la Comissió Europea destinada a destacar els beneficis del ferrocarril com a mitjà de transport sostenible, intel·ligent i segur.

Més informació

Segueix-nos en les nostres xarxes socials

Informació d'interés

Declaració sobre la xarxa
Document que exposa les característiques de la infraestructura posada a la disposició de les empreses ferroviàries i candidats.

Conté informació sobre les condicions d'accés a aquesta, així com sobre les condicions d'accés a les instal·lacions de servei.
Els nostres compromisos
Estem preparats per a donar una resposta sòlida i eficaç als reptes i desafiaments globals, tant estratègics com operatius i de negoci, que es plantegen en la pròxima dècada.
Transparència
Orientem la nostra gestió des del diàleg amb tots els grups d'interés (usuaris del ferrocarril, operadors ferroviaris, ciutadans, contribuents, proveïdors, inversors, empleats, etc.), per a aconseguir un sistema ferroviari segur, eficient i sostenible.
Coneix Adif
Som una entitat pública empresarial adscrita al Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana que exerceix un paper principal com a dinamitzador del sector ferroviari, fem del ferrocarril el mitjà de transport per excel·lència i facilitem l'accés a la infraestructura en condicions d'igualtat.