Consultar el meu viatge

Actualitat

imagen con marco
URL
Barcelona-Sants
Referent de la mobilitat del futur

Una estació sostenible, integrada en el nou model urbà i orientada a la ciutadania. Permeable al traçat urbà i oberta a la vida social, cultural i econòmica de la ciutat.

imagen con marco
URL
Túnel Chamartín-Atocha 
Una infraestructura clau

És el tercer túnel ferroviari que creua el “cor” de Madrid i el primer d'ample estàndard. Els seus 7,3 km de longitud travessen el centre de la capital a una profunditat mitjana de 45 m… 

Vols saber-ne més? Descobreix-ho ací.

Nota de premsa

Objectes perduts: Nou servei per als usuaris

Aplicació per a la cerca i localització.
Hem posat en marxa un nou sistema per a la localització d'aquells objectes que el viatger o usuari d'una estació pense que ha pogut perdre durant el seu viatge o visita a les nostres estacions.

Últimes notes de premsa

Adif en xifres

11.870

km
de xarxa ferroviària
1.450
 
Estacions a tot Espanya
38
Terminals
principals de transport mercaderies

1.737.203

Trens en circulació cada any (2021)
imagen con marco
URL
Seu Electrònica
Administrador d'Infraestructures Ferroviàries
Per a facilitar les relacions de les persones amb l'Administració, s'ha creat la Seu Electrònica d'ADIF, on podràs realitzar tràmits i consultar l'estat dels teus expedients sense necessitat de desplaçar-te a les oficines, per tal d'eliminar esperes i cues innecessàries.

Segueix-nos en les nostres xarxes socials

Informació d'interés

Declaració sobre la xarxa
Document que exposa les característiques de la infraestructura posada a la disposició de les empreses ferroviàries i candidats.

Conté informació sobre les condicions d'accés a aquesta, així com sobre les condicions d'accés a les instal·lacions de servei.
Els nostres compromisos
Estem preparats per a donar una resposta sòlida i eficaç als reptes i desafiaments globals, tant estratègics com operatius i de negoci, que es plantegen en la pròxima dècada.
Transparència
Orientem la nostra gestió des del diàleg amb tots els grups d'interés (usuaris del ferrocarril, operadors ferroviaris, ciutadans, contribuents, proveïdors, inversors, empleats, etc.), per a aconseguir un sistema ferroviari segur, eficient i sostenible.
Coneix Adif
Som una entitat pública empresarial adscrita al Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana que exerceix un paper principal com a dinamitzador del sector ferroviari, fem del ferrocarril el mitjà de transport per excel·lència i facilitem l'accés a la infraestructura en condicions d'igualtat.