Greta

Captura i registre d’informació sobre la circulació de trens, integrable amb altres sistemes

Arquitectura distribuïda en capes, amb accés web, separant la lògica de negoci del client. Ofereix una gran flexibilitat i seguretat, ja que l’accés a dades i la lògica de negoci resideixen en un servidor.

Subsistemes

Gràfic de Regulació Electrònica de Trens - Adif («Greta-R»)

Fa el seguiment i el control de la circulació diària de trens. El Regulador coneix, en el gràfic espai/temps, la ubicació de cadascun dels trens i la projecció de la seva marxa, observant les situacions d’encreuament i resolent les possibles incompatibilitats.

Permet treballar amb sistemes sense plans de trens com els americans de “dispatching”.
Es registren i regulen els moviments notificats de cada tren, a més dels treballs i novetats en la via. La gestió es fa a través de dues interfícies, un mode gràfic i un altre mode dades, permetent registrar manualment cada moviment o importar-lo des d’una ubicació externa.

Gestió («Greta-G»)

Execució de processos secundaris: registre de limitacions, registre de marxes d’assimilació, consulta de dades històriques, etc. També conté un mòdul per al registre i el seguiment de cadascuna de les incidències, anomalies o possibles accidents que afectin la circulació diària de trens. Ofereix informes preformats parametritzables i informes a petició.

El servidor de comunicacions Windows permetrà la transmissió de missatges entre gràfics de circulació oberts (protocol TCP/IP).

El visor històric («Greta-H») permetrà consultar i imprimir gràfics de circulació passats.

 

Mòdul SPT

Eina informàtica dissenyada per a la creació de malles de trens mitjançant la simulació de recorreguts, l’anàlisi d’incompatibilitats i la resolució de conflictes. El Pla de trens creat per SPT per a un període determinat pot ser confrontat amb les marxes reals del subsistema GRETA-R, tot determinant incompliments.

SPT és una aplicació d’escriptori dissenyada per a entorns Windows. Fa servir un ambient gràfic que s’ajusta a qualsevol resolució de pantalla.

Paràgraf de tipus destacat

La solució GRETA és totalment compatible amb el sistema de control de trànsit CBR i disposa de la possibilitat de comunicar-se amb sistemes CTC via protocol de comunicació d’ADIF per a aquests sistemes.

Països amb GRETA implantat
Llicenciat a: