Embarca’t en un nou viatge

A la teva disposició

Com a entitat pública empresarial, ens comprometem amb els ciutadans que els nostres resultats i impactes contribueixin, en la major mesura possible, a millorar la vida de les persones. Aquest és el nostre últim objectiu i el nostre compromís fonamental: treballar cada dia, com a gestors i administradors de la xarxa ferroviària, per contribuir a millorar la vida de la gent i la relació amb tots vosaltres i, per això, el nostre lloc a internet no podia quedar fora.

En aquest web mostrem què som, què fem i què oferim, però volem aconseguir-ho de forma àgil i, per a això, hem buidat aquest aparador per recompondre'l, presentar-lo de forma més dinàmica i dotar-lo d'accés a multitud de continguts.

Et convidem a embarcar-te en aquest nou viatge a l'interior d'Adif, a navegar per unes noves pàgines que posen a la teva disposició des de la "Declaració sobre la Xarxa", el document que exposa les característiques de la infraestructura i conté informació sobre les condicions d'accés a aquesta, fins a una galeria d'imatges, sense oblidar els serveis que poden trobar-se en una estació o la informació en temps real de les circulacions ferroviàries, entre molts altres continguts.

Volem acostar tot Adif als nostres visitants i, per aconseguir-ho, posem a la teva disposició, a més del menú de navegació i una pàgina d'inici clàssics, altres d'addicionals on localitzar més fàcilment allò que es busca, bé com a persones físiques, bé com a empreses i institucions. Els interessos de tots dos perfils solen ser diferents i pretenem amb això que l'accés a la informació es realitzi en el menor nombre de clics.

El nostre lloc a internet ha donat un servei excel·lent durant gairebé tres lustres, però necessitava adaptar-se als requeriments d'una transformació digital que ja és una realitat, a nous dispositius i a majors requeriments d'aquells que us acosteu a cercar informació a les nostres pàgines.

Agraïm la teva confiança i et presentem un nou web capaç d'adaptar-se a les necessitats dels ciutadans i d'oferir, gràcies a la seva capacitat d'evolució, els serveis que se'ns vagin demanant en un futur.

Unión Europea
Bandera de Europa

Una zona dedicada a la financiación de los Fondos Europeos que además contará con:

  • Con cuatro maquetas de viaductos de la línea de Galicia
  • Un juego con el que “construir infraestructuras” de manera digital, siempre de un modo sostenible y responsable.

​​​​​​​

Nuevas funcionalidades App de Adif

Presentación de la aplicación "Adif en tu móvil" con nuevas funcionalidades que pronto podrás descubrir.

Liberalización del ferrocarril en España
Debate sobre Liberalización del ferrocarril

Charla sobre el primer año de la liberalización del ferrocarril en España.

Participarán en el debate representantes de las distintas empresas operadoras con autorización para la ofrecer servicios de viajeros en nuestra infraestructura

​​​​​​​

Proyectos en marcha en el ámbito de las estaciones.
  • Las estaciones del futuro, centros de vida
  • Las estaciones del futuro, nodos de movilidad sostenible
  • ​​​​​​​e.futura, Plan de Transformación Digital de Estaciones de Viajeros”,
Embárcate en un nuevo viaje
Presentación de las nuevas webs de Adif y Adif Alta Velocidad.

Presentación de las nuevas webs de Adif y Adif AV

També et pot interessar