Activitat internacional

d’Adif i Adif Alta Velocitat

La nostra tasca en els fòrums internacionals

L’activitat d’Adif cada vegada està més influïda per lleis, normatives, estàndards tècnics i procediments que tenen origen en institucions i organitzacions internacionals, principalment, però no només, la Unió Europea. Una part important de la tasca internacional d’Adif és l’impuls i la participació en aquests fòrums de discussió, on defensem els interessos de la nostra entitat i de la indústria i la tecnologia espanyola.

Assessorament a empreses i administradors d’infraestructures

A més a més, tenint en compte que el ferrocarril s’ha convertit arreu del món en referència obligada de sostenibilitat per a la mobilitat dels ciutadans i l’impuls de les relacions comercials mitjançant el transport de càrregues, nombrosos administradors i gestors d’infraestructura necessiten el suport i l’experiència d’Adif per ajudar-los en el seu procés de modernització tecnològica i organitzativa.

Assessorem governs, empreses i institucions interessades a desenvolupar els seus sistemes ferroviaris, mitjançant la prestació de serveis, l’assistència a projectes o la realització de cursos de capacitació, amb la participació dels experts d’Adif, hereus del llarg procés de modernització de la xarxa ferroviària espanyola.

Col·laborem en la millora de les connexions europees

Finalment, treballem en estreta col·laboració amb els nostres socis europeus per garantir les millors connexions ferroviàries amb els nostres veïns, i les més eficients, a través dels corredors europeus, així com l’impuls als trànsits de mercaderies amb la UE.
Tota l’activitat internacional d’Adif està guiada per l’estratègia internacional de l’empresa, plenament alineada amb les prioritats del
Pla Estratègic 2030.

Socis del sector

Adif treballa amb el clúster ferroviari més competitiu del món, el que formen empreses espanyoles punteres en tecnologia i construcció.
• Prestigioses empreses internacionals de consultoria i enginyeria.
• Àmplia experiència en obres públiques.
• Experiència en el disseny, la construcció, el manteniment i l’operació de grans projectes ferroviaris d’alta velocitat.
• Ampli coneixement de la gestió de serveis ferroviaris i integració de sistemes.
• Fiabilitat de tots els processos que configuren un servei a client d’alta qualitat.
• L’experiència en Alta Velocitat que Espanya està exportant a altres països amb èxit.