Consultar el meu viatge

Actualitat

Redes de Adif y Adif Alta Velocidad

Información de dos magnitudes operativas principales:

  • ​​​​​​​La evolución del tráfico ferroviario, medido como trenes por kilómetro (utilización de la línea ferroviaria por un tren a lo largo de un kilómetro)
  • La variación acumulada de viajeros en las estaciones de Adif y Adif-AV

Últimas notas de prensa

Adif en xifres
11.870
km
de xarxa ferroviària
1.453
 
Estacions a tot Espanya
38
Terminals
principals de transport de mercaderies
1.758.482
Trens en circulació cada any (2021)
imagen con marco
Seu Electrònica
Administrador de infraestructuras ferroviarias.
 
imagen con marco
 

L’1 de gener de 2021 vam iniciar l’Any Europeu del Ferrocarril, una iniciativa de la Comissió Europea destinada a destacar els beneficis del ferrocarril com a mitjà de transport sostenible, intel·ligent i segur.

Més informació

Segueix-nos a les nostres xarxes socials

Informació d’interès

Declaració sobre la xarxa
Document que exposa les característiques de la infraestructura posada a disposició de les Empreses Ferroviàries i Candidats.

Conté informació sobre les seves condicions d’accés, així com sobre les condicions d’accés a les instal·lacions de servei.
Els nostres compromisos
Estem preparats per donar una resposta sòlida i eficaç als reptes i desafiaments globals, tant estratègics, com operatius i de negoci que es plantegen en la pròxima dècada.
Transparència
Orientem la nostra gestió des del diàleg amb tots els grups d’interès (usuaris del ferrocarril, operadors ferroviaris, ciutadans, contribuents, proveïdors, inversors, empleats, etc.), per assolir un sistema ferroviari, segur, eficient i sostenible.
Coneix Adif
Som una entitat pública empresarial adscrita al Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana que exerceix un paper principal com a dinamitzador del sector ferroviari, fent del ferrocarril el mitjà de transport per excel·lència i facilitant l’accés a la infraestructura en condicions d’igualtat.