Consultar el meu viatge

Actualitat

Información sobre contaminación acústica

Guía para la aplicación  del método CNOSSOS-EU en Adif y Adif AV
El objetivo de esta guía es ofrecer la información necesaria para el empleo del método CNOSSOS-EU en el cálculo del ruido ferroviario en las infraestructuras de ADIF y ADIF AV.

Entre los objetivos estratégicos de Adif y Adif AV se encuentra la contribución a un transporte respetuoso con el medio ambiente y responsable en el uso de recursos.

​​​​​​​Accede a la guía y a todo el contenido sobre contaminación acústica.​​​​​​​
​​​​​​​

Últimas notas de prensa

Adif en xifres
11.870
km
de xarxa ferroviària
1.453
 
Estacions a tot Espanya
38
Terminals
principals de transport de mercaderies
1.758.482
Trens en circulació cada any (2021)
imagen con marco
Seu Electrònica
Administrador de infraestructuras ferroviarias.
 

Segueix-nos a les nostres xarxes socials

Informació d’interès

Declaració sobre la xarxa
Document que exposa les característiques de la infraestructura posada a disposició de les Empreses Ferroviàries i Candidats.

Conté informació sobre les seves condicions d’accés, així com sobre les condicions d’accés a les instal·lacions de servei.
Els nostres compromisos
Estem preparats per donar una resposta sòlida i eficaç als reptes i desafiaments globals, tant estratègics, com operatius i de negoci que es plantegen en la pròxima dècada.
Transparència
Orientem la nostra gestió des del diàleg amb tots els grups d’interès (usuaris del ferrocarril, operadors ferroviaris, ciutadans, contribuents, proveïdors, inversors, empleats, etc.), per assolir un sistema ferroviari, segur, eficient i sostenible.
Coneix Adif
Som una entitat pública empresarial adscrita al Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana que exerceix un paper principal com a dinamitzador del sector ferroviari, fent del ferrocarril el mitjà de transport per excel·lència i facilitant l’accés a la infraestructura en condicions d’igualtat.