Política de galetes (“cookies”)

Subtítol sit amet consectetur adipiscing elit.

El lloc web https://www.adif.es és titularitat de l’Entitat Pública Empresarial Administrador de Infraestructuras Ferroviarias (d’ara endavant, “ADIF”).
 
Quan visites el nostre lloc web, aquest pot emmagatzemar galetes en el seu dispositiu que ofereixen informació sobre les seves preferències de navegació.Les galetes són petits arxius que els llocs web descarreguen i emmagatzemen en el seu dispositiu quan accedeix a les seves pàgines digitals. 

La llei ens permet emmagatzemar galetes tècniques en el seu dispositiu, ja que són necessàries perquè funcioni la pàgina web.Els altres tipus de galetes que fem servir són de preferències i analítiques i per fer-les servir en necessitem el seu consentiment.                                                      .

Pot modificar o retirar el seu consentiment en qualsevol moment des de Configurar galetes.

ADIF fa servir per aconseguir més efectivitat i eficàcia en la prestació dels serveis que ofereix.Els avantatges que comporta l’acceptació de les nostres galetes es tradueixen en un estalvi de temps, ja que mitjançant l’ús de les galetes l’usuari no ha de verificar el procés de registre amb caràcter reiteratiu i es personalitzen els serveis, cosa que en facilita la navegació per la pàgina web d’ADIF.

Encara que configurés el seu navegador en el sentit de rebutjar la descàrrega de tots els fitxers de galetes o rebutgés expressament les galetes d’ADIF, l’usuari podrà navegar per la nostra pàgina web amb l’únic inconvenient de no poder participar en tots i cadascun dels serveis oferts que requereixin la instal·lació d’alguna d’aquestes. 

Concretament, l’usuari no podrà utilitzar els serveis per als quals calgui registrar-se, cosa que, a títol d’exemple, inclouria serveis com el d’informació de licitacions, Ocupació, o qualsevol altre apartat en què sigui necessària l’autenticació. 

Les galetes que ADIF descarrega en el seu disc dur s’utilitzen per:
  • Desar les preferències sobre la configuració de galetes.
  • Conservar preferències d’idioma i d’aparició o no dels avisos a la web.
  • Mesurar alguns paràmetres de trànsit de xarxa com les àrees de la web www.adif.es més visitades, els filtres de visita utilitzats i altres paràmetres estadístics.
     
Pot modificar les seves preferències sobre acceptació de les galetes a través de les opcions del seu navegador, tot i que les pot rebutjar en qualsevol moment, llevat de les galetes de caràcter tècnic que són necess��ries per al funcionament de la pàgina web.

Modificar la configuració de les galetes del navegador

L’usuari pot restringir, bloquejar o eliminar les galetes canviant la configuració del navegador que fa servir.En la funció d’“Ajuda” de cada navegador s’explica la manera de fer-ho.

A Internet Explorer/EDGE
• AFirefox
• AGoogle Chrome
• AOpera(en anglès)
• ASafari

ADIF no es fa responsable dels continguts de les polítiques de privacitat dels tercers inclosos en aquesta política de galetes.