Espais disponibles

Subtítol sit amet consectetur adipiscing elit.

{}
Les estacions són llocs que van més enllà del simple fet de pujar o baixar d’un tren o d’esperar algú que vingui de viatge. Són un punt de trobada en activitat constant on es pot des d’instal·lar un estand i distribuir publicitat fins a visitar una exposició, fer compres, instal·lar-hi un negoci, assistir a concerts o conferències o convertir-los en el set de rodatge d’una pel·lícula.
Disposa d’un cercador que facilita la localització d’espais i immobles disponibles en venda o lloguer.En pot trobar més informació a la secció Comercialització d’immobles.

Estands, punts de venda i altres espais a les estacions

Les estacions d’Adif són espais vius, lluminosos, cèntrics i peculiars, adequats per a accions i activitats espectaculars. Fires, exposicions, estands, promocions, rodes de premsa, concerts, espectacles, etc. Els nostres espais no posen límits a la seva imaginació.

Més informació
Títol fragment
Estands
Són espais per a la promoció de productes i serveis, o bé per a la captació de socis o clients, sempre que no es faci cap contraprestació econòmica a l’estand.
Punts de venda
Aconsegueixi un espai temporal per a la comercialització dels seus productes i serveis.
Espais singulars (fires, esdeveniments, altres canals)
A les estacions i el seu entorn disposem d’espais de grans dimensions apropiats per a fires, esdeveniments, reunions, espectacles, proves de conducció, rodes de premsa, concerts... Els nostres espais exclusius no posen límits a la seva imaginació.
Altres possibilitats
A les estacions de viatgers d’Adif pot entregar fullets i mostres, col·locar un punt de venda a l’andana, o instal·lar-hi les seves màquines d’autovenda.

Altres activitats

Estació oberta
Aquest programa és l’eina per coordinar i desenvolupar iniciatives culturals, socials i mediambientals a les estacions ferroviàries gestionades per Adif, sempre sota criteris de responsabilitat social i sense finalitats comercials
Punts de recàrrega elèctrics
Implantació de punts de recàrrega/ferrolineres
Fotografia i treballs audiovisuals
Realització de fotografies o treballs audiovisuals a les estacions o altres instal·lacions d’Adif
Localitzacions per a rodatges i esdeveniments

Adif posa, a disposició de tots els interessats, un nou catàleg-web d’espais, mitjançant el qual es pot fer una cerca, per tipologia o ubicació geogràfica, l’espai que necessita per a cadascun dels seus projectes.

Els espais estan classificats entre estacions modernes, històriques, clàssiques, petites, baixadors, centres logístics i espais industrials, altres infraestructures ferroviàries o espais singulars.

Actius per al desenvolupament
Una iniciativa d’Adif per impulsar la recuperació d’actius ferroviaris en desús, convertint-los en recursos per a la generació de desenvolupament i ocupació en les zones d’Espanya que més ho necessiten.

El programa mira de contribuir a la resposta que requereix el repte de la despoblació rural a Espanya.
En aquest vídeo mostrem les diferents possibilitats que les empreses i els emprenedors tenen per publicitar o comercialitzar els seus productes i serveis a les estacions de viatgers d’Adif

Accions i campanyes publicitàries a les estacions

Les estacions d’Adif, per la seva cèntrica ubicació a les ciutats, són l’aparador ideal per desenvolupar accions i campanyes publicitàries.