Espais disponibles

Subtítol sit amet consectetur adipiscing elit.

{}
Les estacions són llocs que van més enllà del simple fet de pujar o baixar d'un tren o d'esperar algú que ve de viatge. Són un punt de trobada en activitat constant on es pot, des d'instal·lar-hi un estand i distribuir-ne publicitat, fins a visitar una exposició, comprar, instal·lar-hi un negoci, assistir a concerts o conferències o convertir-los en el set de rodatge d'una pel.lícula.
Disposa d'un cercador que li facilita la localització d'espais i immobles disponibles en venda o lloguer. Pot trobar més informació en la secció Comercialització d'immobles.

Estands, punts de venda i altres espais en estacions

Les estacions d'Adif són espais vius, lluminosos, cèntrics i peculiars, adequats per a accions i activitats espectaculars. Fires, exposicions, estands, promocions, rodes de premsa, concerts, espectacles, etc. Els nostres espais no posen límits a la seua imaginació.

Més informació
Títol fragment
Estands
Són espais per a la promoció de productes i serveis o per a la captació de socis o clients, sempre que no es duga a terme cap contraprestació econòmica a l'estand.
Punts de venda
Aconseguisca un espai temporal per a la comercialització dels seus productes i serveis.
Espais singulars (fires, esdeveniments, altres canals)
A les estacions i el seu voltant disposem d'espais de grans dimensions apropiats per a fires, esdeveniments, reunions, espectacles, test drive, rodes de premsa, concerts… Els nostres espais exclusius no posen límits a la seua imaginació.
Altres possibilitats
A les estacions de viatgers d'Adif pot entregar fullets i mostres, col·locar a l'andana un punt de venda o instal·lar les màquines d'autovenda.

Altres activitats

Estació Oberta
Aquest programa és la ferramenta per a coordinar i desenvolupar iniciatives culturals, socials i mediambientals a estacions ferroviàries gestionades per Adif, sempre sota criteris de responsabilitat social i sense finalitats comercials.
Punts de recàrrega elèctrics
Implantació de punts de recàrrega / ferrolineres
Fotografia i treballs audiovisuals
Realització de fotografies o treballs audiovisuals a estacions o altres instal·lacions d'Adif
Localitzacions per a rodatges i esdeveniments

Adif posa a la disposició de totes les persones interessades un nou catàleg-web d'espais, mitjançant el qual es pot buscar per tipologia o ubicació geogràfica l'espai que es necessita per a cadascun dels projectes.

Els espais estan classificats entre estacions modernes, històriques, clàssiques, xicotetes, baixadors, centres logístics i espais industrials, altres infraestructures ferroviàries o espais singulars.

Actius per al desenvolupament
Una iniciativa d'Adif per a impulsar la recuperació d'actius ferroviaris en desús, de manera que es convertisquen en recursos per a la generació de desenvolupament i ocupació a les zones d'Espanya que més ho necessiten.

El programa tracta de contribuir a la resposta que requereix el repte de la despoblació rural a Espanya.
En aquest vídeo li mostrem les diferents possibilitats que les empreses i emprenedors tenen per a publicitar o comercialitzar els seus productes i serveis a les estacions de viatgers d'Adif

Accions i campanyes publicitàries a estacions

Les estacions d'Adif, per la ubicació cèntrica que tenen a les ciutats, són l'aparador ideal per a desenvolupar accions i campanyes publicitàries.